CITROËN C3 AIRCROSS

A kompakt külső és a tágas utastér kombinációja sokoldalúvá teszi az autót, amely ezáltal ideális megoldást jelent azoknak az aktív életet élő ügyfeleknek, akik mindenekelőtt a kényelmet és a rugalmasságot keresik egy autóban, de ragaszkodnak a mindennapokat megkönnyítő kezelhetőséghez és agilitáshoz is. A C3 Aircross SUV mostani frissítésének elsődleges célja emiatt a még karakteresebb, tekintélyesebb, modernebb stílus, illetve a még nagyobb utazási kényelem, biztonság és sokoldalúság volt.

  • Az új Citroën C3 Aircross SUV teljes egészében megújult orr-része a korábbi modellváltozathoz képest még karakteresebb, még erőteljesebb, ami a márka új, jellegzetes stílusjegyét képviseli.
  • A modell, a hétféle karosszériaszínnek, a kétféle tetőszínnek és a négyféle színcsomagnak köszönhetően 70 különböző külső személyre szabási kombinációt kínál.
  • Az egyedülálló vezetési élményt nyújtó felfüggesztéseken túl az új Citroën C3 Aircross SUV még nagyobb kényelmet nyújt új Advanced Comfort üléseinek köszönhetően, melyek az Urban Blue, a Metropolitan Graphite és a Hype Grey beltérhangulathoz elérhetőek. 
  • Tágasság, alakíthatóság, világosság
  • Az új Citroën C3 Aircross SUV kimondottan hasznos és innovatív kapcsolódási szolgáltatásokat kínál, melyek  az új 9” új érintőképernyőn keresztül érhetők el.
  • Az új Citroën C3 Aircross SUV 12 biztonságot és kényelmet fokozó technológiát kínál, mint például a lejtmenet-szabályozóval felszerelt Grip Control, vagy a magasra helyezett színes head-up display, melynek köszönhetően a vezető látóterébe kerülnek a legfontosabb információk. 
  • A rendelkezésre álló legújabb generációs motorok nemcsak hatékonyak, de gazdaságosak is. A Citroën legújabb szabadidőautója PureTech benzinmotorral (110 és 130 LE) és BlueHDi dízelmotorral (110 és 120 LE) egyaránt elérhető.


Jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot a jobb oldali menü megfelelő gombjának kiválasztásával. Munkatársaink várják megkeresését!