ÚJ Citroen C4 X ÉS Ë-C4 X

Fedezze fel az új Citroën C4 X-et és elektromos párját, az új ë-C4 X Electricet! Bármelyik motorváltozat mellett dönt, kényelem, design és praktikus megoldások tekintetében teljesen azonos színvonalra számíthat.

  • Az új C4 X és ë-C4 X formatervében egy elegáns fastback, egy korszerű SUV és egy 4,60 m hosszú, tágas négyajtós modell időtlen sziluettje egyesül.
  • A belsőégésű modell benzines és dízel változatban is rendelhető, 100-130 LE motorokkal, automata és manuális váltóval
  • A 100 kW-os, 136 lóerős villanymotorral felszerelt Ë-C4 X WLTP szerinti hatótávolsága a 360 km-t is elérheti, és 100 kW-os egyenáramú töltés esetén 10 perc alatt 100 km hatótávnak megfelelő villamos energiával tölthető fel.
  • A 4600 mm hosszú ë-C4 X, illetve C4 X tökéletesen illeszkedik a modellválasztékba, helyük a 4360 mm hosszú ferdehátú C4 és a 4800 mm-es C5 X között van. A tengelytáv (2,67 m) megegyezik a C4-ével (mindkét modell a CMP platformra épült). Oldalról nézve a szélvédő tetejétől a csomagtérajtó felső részéig húzódó dinamikus tetővonal határozott fastback sziluettet rajzol ki. A hátsó túlnyúlás ügyesen leplezi a méretes (510 l) csomagtartóhoz szükséges hosszúságot.
  • A Citroën ë-C4 X és C4 X fedélzetén a vezető és utasai páratlan kényelemben, nyugalomban és térélményben részesülhetnek a Citroën Advanced Comfort programnak köszönhetően. Különösen a hátsó utasok fogják érezni ennek előnyeit, a második üléssorban ugyanis – a kategóriában ritkaságnak számító – 198 mm-es térdhely és kényelmesebb (27 fokos) háttámladőlésszög várja őket.
  • Az Ë-C4 X Electric és a C4 X a legújabb technológiákkal segíti a vezetést. Akár 20 biztonságtechnikai és vezetéstámogató eszköz áll a vezető és utasai rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot, munkatársaink várják megkeresését!