CITROËN C4

Megújult design, kivételes kényelem és szabadon választható erőforrás: a modell tisztán elektromos, benzin- és dízelmotorral is kapható. A C4 a kompakt Citroën limuzinok 92 éves hagyományának méltó örököse. 1928 óta összesen 10 generáció követte egymást, és az ötajtósokból összesen 12,5 millió példány kelt el. Keresse ön is márkakereskedésünkben a Citroën C4 és ë-C4 100% ëlectric modelleket!

  • Az 50 kWh kapacitású akkumulátorral akár 350 km (WLTP) hatótáv is biztosítható. Az akkumulátorra – 70%-os töltőkapacitás erejéig – 8 évre vagy 160 000 km-re szóló jótállás vonatkozik (amelyiket előbb eléri az autó).
  • A Citroën C4 progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztése a kiemelkedő kényelem és az ún. repülőszőnyeg-hatás révén messzemenően hozzájárul az utasok jó közérzetéhez, az autó dinamikus viselkedéséhez és a vezetési élményhez.
  • Kizárólag a Citroën által kínált Advanced Comfort ülések: a 15 mm-rel vastagabb felületi szivacsrétegnek köszönhetően még puhábbak és stabilabbak, a nagy sűrűségű belső mag jóvoltából optimális kényelmet biztosítanak: hatékonyabban szűrik a rezgéseket, és hosszú távon sem süppednek be.
  • A C4-ben kivételes tárolási lehetőségek és felszerelések állhatnak az első utas rendelkezésére: a Citroën Smart Pad Support®* egy a műszerfalba beépített, ötletes kihúzható tartóeszköz, mellyel bármilyen tablet biztonságosan rögzíthető. Az első utas így kedvére használhatja digitális eszközét.
  • A Citroën C4 20 vezetéstámogató technológiát kínálhat. A biztonságot, a kényelmet és a lelki nyugalmat szolgáló funkciók megkönnyítik a mindennapokat és biztonságosabbá teszik az utazásokat.
  • A Citroën C4 6 kapcsolódási technológiát biztosít, melyek közt helyet kap a Connect Play, Connect Asist, Connect Nav is vagy a vezeték nélüli okostöltő.
  • A Citroën C4 kínálatában új generációs Euro 6 benzin- és dízelmotorokat találunk, a benzinmotorok 100–155 LE teljesítmény, a dízelmotorok 110–130 LE teljesítmény között választhatók.


Jelentkezzen tesztvezetésre vagy kérjen ajánlatot. Munkatársaink várják megkeresését!