CITROËN C5 AIRCROSS, MAXIMÁLIS KÉNYELEM ÉS HATÁROZOTT STÍLUS

A kényelem, a helykínálat és a variálhatóság tekintetében példaképként számon tartott Citroën C5 Aircross nagyobb erőt és egyediséget tükröző új stílust ölt magára. Ez egyben az autó feljebb pozícionálását is jelenti, amit az új design elemek és az utastérben bevezetett újdonságok is jól mutatnak. A kivételesen nyugodt és kellemes utazást biztosító Citroën C5 Aircross a legújabb generációs biztonsági és vezetéstámogató technológiákat és kapcsolódási lehetőségeket kínálja.

  • Energikus dizájn új orr-résszel és új hátsó lámpával. 6 karosszériaszín közül választhat, melyek egyike az új kék Eclipse Blue. A modell eleganciájának kihangsúlyozására három új színcsomag is rendelkezésre áll. A kéttónusú fényezés még egyedibbé teszi az autó megjelenését.
  • A kizárólag a Citroënnél elérhető Citroën Advanced Comfort® (progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott) felfüggesztés hatékonyan szűri az úthibákat és tökéletes kényelmet biztosít.
  • Új Advanced Comfort ülések a tökéletes kényelemért. 5-féle belső kivitel a kényelem és az beltéri luxusérzet szolgálatában.
  • A Citroën C5 Aircross, kategóriájában egyedülálló módon, három különálló, csúsztatható, dönthető és összecsukható hátsó ülést kínál és a szegmensben rekordméretűnek számító csomagtartóval rendelkezik: a belső égésű motorral szerelt változat esetében 580-720 literes, a plug-in hibrid változat esetében pedig 460-600 literes.
  • Új, 10″ érintőképernyő, új középkonzol 2 USB-csatlakozóval és egy vezeték nélküli indukciós telefontöltővel*  és a Citroën kapcsolódó szolgáltatások teljes kínálata.
  • 20-féle vezetést segítő berendezés, köztük a Highway Driver Assist, mely az első lépés az önvezető autó felé.
  • Hatékony és nagyteljesítményű Euro 6 motorok: PureTech 130 S&S benzines vagy BlueHDi 130 S&S dízelmotor 6-sebességes manuális vagy EAT8 automata váltóval.