ÚJ, TISZTÁN ELEKTROMOS Ë-C4 : MODERN, CSÚCSTECHNOLÓGIÁS VILLANYAUTÓ

Az új Citroën ë-C4 lehetővé teszi, hogy nap mint nap tisztán elektromos üzemmódban, egyfajta védőburokba zárva közlekedjünk. A csendes és rázkódásmentes működés, az élvezetes vezetés, a puha felfüggesztés, a kényelmes Advanced Comfort ülések, valamint a vezérlőfelületek és az egyes szolgáltatások ergonomikus, magától értetődő használata valamennyi utas számára maximális kényelmet biztosít.

  • Az 50 kWh kapacitású akkumulátorral akár 350 km (WLTP) hatótáv is biztosítható. Az akkumulátorra – 70%-os töltőkapacitás erejéig – 8 évre vagy 160 000 km-re szóló jótállás vonatkozik (amelyiket előbb eléri az autó).
  • Az új Citroën C4 progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztése a kiemelkedő kényelem és az ún. repülőszőnyeg-hatás révén messzemenően hozzájárul az utasok jó közérzetéhez, az autó dinamikus viselkedéséhez és a vezetési élményhez.
  • Kizárólag a Citroën által kínált Advanced Comfort ülések: a 15 mm-rel vastagabb felületi szivacsrétegnek köszönhetően még puhábbak és stabilabbak, a nagy sűrűségű belső mag jóvoltából optimális kényelmet biztosítanak: hatékonyabban szűrik a rezgéseket, és hosszú távon sem süppednek be.
  • 10”, hangvezérléssel is működtethető érintőképernyő a multimédiás rendszer, a telefon, a klímaberendezés és a navigációs rendszer kezelésére. Speciális oldalai az energiaáramlási diagramot, a statisztikákat és az időzített akkumulátortöltés beprogramozására szolgáló képernyőt is megjelenítik.
  • Az új Citroën ë-C4 19 vezetéstámogató technológiát kínálhat. A biztonságot, a kényelmet és a lelki nyugalmat szolgáló funkciók megkönnyítik a mindennapokat és biztonságosabbá teszik az utazásokat.
  • Használata  jelentős megtakarításokat eredményez, hiszen a ritkább karbantartás miatt alacsony a fenntartási költség. Ráadásul a villanyautók után járó állami támogatások is igénybe vehetők rá (elektromos autó pályázat, regisztrációsadó-mentesség).
  • Az új Citroën ë-C4 villanymotorja 100 kW (136 LE) teljesítménnyel és 260 Nm azonnal rendelkezésre álló nyomatékkal rendelkezik. Segítségével az autó Sport üzemmódban állóhelyzetben 9,7 s alatt gyorsul 100 km/h sebességre.
  • Többféle töltési lehetőség közül választhat. A leggyorsabban 100 kW-os töltés nyilvános töltőoszlopról, 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el. A töltés távolról is programozható.