CAPTUR E-TECH FULL HYBRID

elektromos, amikor csak akarom!

ALAKÍTSA A CAPTUR-T SAJÁT ÍZLÉSE SZERINT

Tűnjön ki a szürke hétköznapokból! A Captur tökéletes összhangot
teremt a stílus, a praktikum és a hatékonyság között.

egy elegáns városi SUV

nem kell kompromisszumot kötnie

a Multi-Sense rendszernek köszönhetően még tovább fokozhatja a hangulatot

Különleges megjelenés mellett praktikus is a városban, hiszen magas üléspozíciója miatt messzire elláthat az úton.

A Captur egy kategóriával magasabbnak érződik a kényelmes utastérnek és a könnyen alakítható csomagtérnek köszönhetően.

3 különböző vezetési mód (Eco, Sport, MySense), 8 féle hangulatvilágítás… A Captur -t kedve szerint varázsolhatja még komfortosabbá.

AZ ELEKTROMOS AUTÓ ELŐNYEI, A HIBRID SOKOLDALÚSÁGÁVAL PÁROSÍTVA

A napi használat folyamán vagy akár a hosszú utazások alatt is élvezze a teljesen elektromos módban történő elindulást és használja ki az elektromos motorizáció adta előnyöket, amelynek vezetés közben töltődik az akkumulátora, így nem szükséges külső áramforráshoz csatlakoztatnia.

Csend, kényelem, rugalmasság… A Captur E-Tech full hybrid az elektromos és a hagyományos belső égésű motorjai segítségével 145 lóerős összteljesítményre képes, amelyhez egy Multi-mode automata váltót társítottak, így egy teljesen új vezetési élményt kínál, miközben kedvezőbb CO2 – kibocsátás és fogyasztás érhető el.

ELEKTROMOS KÖZLEKEDÉS A VEZETÉSI IDŐ 80%-BAN

a városon belül.

40%-KAL ALACSONYABB FOGYASZTÁS

egy hagyományos belső égésű motorral rendelkező autóhoz képest (WLTP városi ciklus).

TELJESEN ELEKTROMOS MÓDBAN VALÓ INDULÁS

a hangtalan és kényelmes vezetési élmény érdekében.

A 145 LÓERŐS MOTORIZÁCIÓ

az elektromos autók előnyeit és a hibridek sokoldalúságát nyújtja.

1 Az ajánlat a 2023. január 1. és február 28 között megrendelt és átadott Clio, Captur és Arkana modellekre érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig.
Az 500 000 Ft értékű használtautó beszámítási kedvezmény Renault Captur modellek esetén elérhető és a listaárból kerül levonásra. Renault Clio vegyes fogyasztás l/100 km: 5,1 – 5,4 CO2-kibocsátás g/km: 116 -123, Captur vegyes fogyasztás l/100 km: 5,7 – 6,0 CO2-kibocsátás g/km: 130 -136, Arkana vegyes fogyasztás l/100 km: 5,8 – 5,9 CO2-kibocsátás g/km: 130 -133. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.