RENAULT CLIO

az életre hangolva

Határozottan csábító stílus

Érzéki vonalvezetés, markáns és kifejező dizájn: a Clio élettel telibb, mint valaha! A dinamikus forma már az első pillanatban rabul ejt. Kifinomultság és erő ötvöződik benne, miközben minden apró részlete magával ragadó: Full LED „Pure Vision” fényszórók, egyedi, C-alakú fényjegyek, igényesen integrált króm díszítőelemek, fényezett ajtókilincsek és különleges vérnarancs metálfényezés.

Új élményekkel teli utastér

A Clio belső tere minőségi anyagokra és kialakításra építkezik. Az új, csúcstechnológiás utastérben a vezetőt helyezték a középpontba, így a kényelmes ülésekben ülve egyedi vezetési élményben lesz része. A Multi-Sense® rendszer 3 vezetési módot és 8 különböző hangulatvilágítást kínál.

Maradjon kapcsolatban a világgal

Kategóriájában az egyik legnagyobb méretű érintőképernyővel, online navigációval, Google Places – hasznos helyek keresése funkcióval… Az Easy Link rendszerrel a Clio mindig kapcsolatban marad a világgal! A My Renault alkalmazás segítségével könnyedén megtalálhatja az autóját, majd a telefonja el is vezeti hozzá. Beszállást követően az Android Auto™-val és az Apple CarPlay™-jel kompatibilis Easy Link rendszer egy szempillantás alatt biztosítja a hozzáférést okostelefonja minden multimédiás tartalmához. A 4G kapcsolattal rendelkező fedélzeti navigáció valós időben szolgáltat információkat és az úti célját is könnyedén megtalálhatja, hiszen a Google alapú címkeresővel csupán két-három kulcsszót kell beírnia.

 

Vezessen könnyedén és gondtalanul

A gyalogos és kerékpáros érzékelővel is ellátott automatikus vészfékező rendszer segítségével ez az emblematikus városi autó minden pillanatban megvédi Önt, akár a városban, akár vidéki utakon vezet az útja. A Clio 15 féle vezetéstámogató rendszerrel rendelkezik és a Renault Drive legújabb megoldásait biztosítja, mint például a sávelhagyásra figyelmeztető és sávtartó rendszer vagy a forgalmi és autópálya asszisztens.

R.S. LINE – a sport isnpirálta

Az R.S. line verzió a Clio dinamikus vonalvezetését emeli ki, amelyet a motorsport ihletett. Alapvetően a külső dizájnelemek határozzák meg az autó sportos hangulatát: az egyedi kialakítású első lökhárító, a Formula-1 világát idéző légterelő lamella és méhsejt mintázatú hűtőrács, egyedi, 17”-os MAGNY COURS könnyűfém felnik, hátsó diffúzor és ovális króm kipufogóvég. A lendületet a belső tér viszi tovább: határozott oldaltartású sportülések, karbon hatású beltér vörös színű varrásokkal, R.S. emblémával ellátott perforált bőr bevonatú sportkormány és alumínium pedálok fokozzák az élményt. 

 Renault Clio vegyes fogyasztás l/100 km: 5,1 – 5,4 CO2-kibocsátás g/km: 116 -123, Captur vegyes fogyasztás l/100 km: 5,7 – 6,0 CO2-kibocsátás g/km: 130 -136, Arkana vegyes fogyasztás l/100 km: 5,8 – 5,9 CO2-kibocsátás g/km: 130 -133. Az üzemanyagfogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel márkakereskedésünket. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek, és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.