ÚJ DACIA DUSTER

2 EGYEDI MULTIMÉDIA RENDSZER

MEDIA NAV*

Telefon, rádió, GPS navigáció, továbbfejlesztett 4×4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban), multimédia… A vezetékes vagy vezeték nélküli okostelefon-tükrözésnek köszönhetően okostelefonját a Bluetooth® csatlakozáson vagy az USB-csatlakozókon keresztül az autóhoz csatlakoztatva minden információ megjelenik a 8“-os érintőképernyőn, így Önnek le se kell vennie a szemét az útról. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően kedvenc zeneszámai kiváló minőségben szólalnak meg az autó utasterében.

Media Display*

A Media Display multimédia rendszer vezetékes okostelefon-tükrözési funkciójának köszönhetően a kedvenc alkalmazásait megjelenítheti az Dacia Duster 8“-os érintőképernyőjén: telefon, rádió, továbbfejlesztett 4×4 Monitor rendszer (az összkerékhajtású verziókban)… A 6 beépített hangszórónak köszönhetően a teljes utazást a kedvenc dallamainak ritmusában töltheti.

AZ UTASTÉR KÉNYELME BÁRMILYEN TEREPEN

8″-os nagyméretű érintőképernyő

A még nagyobb kényelem érdekében a multimédia rendszer 8“-os érintőképernyőt kapott, amely megkönnyíti az adatok leolvasását és használatát. 

Ergonomikusan kialakított középkonzol

A rendszerezés még könnyebbé válik az elöl és akár hátul is elérhető 2-2 db, továbbá pohártartóval és a kiegészítő (közel 1,1 liternyi) tárolóhelyet biztosító, csúsztatható könyöktámasszal ellátott középkonzolnak köszönhetően. 

Automata klímaberendezés

Utazzon az igényeinek megfelelő hőmérsékletben, állítsa be az ideális hőfokot!