ÁLTALÁNOS SZERVIZ

Üdvözöljük a Császár Autószerviz Kft.-nél!

Cégünk széles körű szervizszolgáltatásokat kínál, különös tekintettel a Renault, Dacia, Kia, Nissan, Ford, Citroen és MG márkákra. Az előbbiekben felsorolt márkákhoz gyári, illetve igény szerint utángyártott alkatrészeket használunk fel. Emellett szívesen vállalunk más gépjárművek javítását is utángyártott alkatrészek felhasználásával.

Az általános szervizünkben számos szolgáltatást nyújtunk az autója karbantartásához és javításához. Ez magában foglalja az olajcserét, levegőszűrő és pollenszűrő cseréjét, klímatisztítást, klímatöltést, futóműjavítást, futómű beállítást, kerékcsere és centírozást, vezérléscserét és még sok mást.

Szervizünkben szakemberek csapata dolgozik, akik a legújabb célszerszámokkal és technológiával vannak felkészülve. Bármilyen mechanikai, elektronikai vagy karosszéria javítást, fényezést,  vagy diagnosztikát igénylő problémával fordulhat hozzánk.

Az általunk végzett munkára fél vagy 1 év garanciát vállalunk, amely az adott munkától függ. Fontosnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét, ezért ügyfél elégedettségi programot működtetünk.

Vállaljuk a sürgős javításokat és megpróbálunk minél előbb segítséget nyújtani Önnek.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és bízza gépjárművének szervizelését a Császár Autószerviz Kft.-re.