ÓZONOS KLÍMATISZTÍTÁS

A jelenlegi helyzetben egyre többen gondolnak arra, hogy elég higiénikus-e a környezet az autóban, amelyben utaznak. Az ózonos utastér- és klíma fertőtlenítés szolgáltatásunkkal segítünk Önnek, hogy jobban érezze magát.

Az ózongenerátoros fertőtlenítés teljesen veszély- és vegyszermentes, valamint hatékony fertőtlenítést biztosít. Alkalmas higiéniai kezelésként, szagtalanításra és allergiamentesítésre. A gyors, 20 – 30 perces folyamat során a teljes klímarendszer és a kárpit is fertőtlenítésre kerül.*

*Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Gáz halmazállapotának köszönhetően átjárja a klímarendszert, a teljes utasteret, behatol még az ülések szövetszálai közé is: fertőtleníti, szagtalanítja és penészmentesíti a felületeket.

Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át a kémiai folyamat végén. Az ózon biztonságosan és gyorsan bomlik le friss oxigénné, tehát a kezelés után nem marad más, mint friss Oxigén (O2) dús levegő.

Igényelje már a szerviz bejelentkezés során: